Efecte Anti-Aging

Cercetarile stiintifice indică faptul că procesul de imbatranire este corelat cu acumularea treptată de erori în ADN, erori care apar ca urmare a procesului de replicare a ADN-ului. Prin urmare, este logic să se ia în considerare factorii care au impact negativ asupra ADN-ului şi de a explora efectele eliminarii lor din mediul celular. Noi cercetari indica faptul că, deşi în mare măsură ignorat, oxidul de deuteriu (apa care contine deuteriu) poate juca un rol-cheie in procesul de imbatranire, mai ales cuplat cu diferite tipuri radiatii si alti factori mutageni.

Deuteriul afecteaza forma moleculelor enzimelor implicate in procesele de replicare si reparare ale ADN-ului. In urma cercetarilor a rezultat ca reducerea cantitatii de deuteriu diminueaza numarul si tipul modificarilor suferite de enzime si deci reduce efectele negative ale acestora asupra proceselelor in care este implicat ADN-ul. Deuteriul actioneaza de fapt ca un catalizator in degradarea ADN-ului, in special atunci cand este cuplat cu expunerea la radiatii.

Organismul are proprietatea de a elimina intr-o oarecare masura deuteriul. Acest lucru este evidentiat de faptul ca in organism concentratia de deuteriu este cu 20% mai scazuta decat in natura si in apa potabila. Daca deuteriul nu ar fi daunator pentru corp, concentratia ar fi probabil aceeasi ca si in mediul inconjurator.

Consumul de apa cu continut redus de deuteriu difera de formule antioidante, stimulante, vitamine si alte medicamente anti-aging printr-un aspect cheie:aceasta apa nu isi schimba compzitia chimica atunci cand este digerata.Toata apa cu continut redus de deuteriu consumata are un efect direct la nivel celular. Cu toate acestea, pentru ca ea să aibă un impact măsurabil, deuteriul existent trebuie inlaturat din organism. Acest lucru se produce mai rapid atunci când concentraţia de deuteriu din apă potabilă este la un nivel considerabil mai mic decat in natura.Consumul de apa cu continut redus de deuteriu poate proteja ADN-ul de erori şi sprijini mecanismele de reparare a acestuia. Prin urmare, consumul de apa cu continut redus de deuteriu poate servi la protejarea organismului şi la funcţionarea mai eficienta a acestuia. Organismul nu intinereste in urma consumului de apa cu continut redus de deuteriu, insa consumul preventiv al acesteia contribuie la mentinerea mai indelungata a starii generale de bine a organismului, incetinind procesul de imbatranire al celulelor si deci al intregului corp.

Beneficiile Apei cu Conținut Redus de DeuteriuCercetările științifice indică faptul că procesul de îmbătrânire este corelat cu acumularea treptată de erori în ADN, erori care apar ca urmare a procesului de replicare a ADN-ului. Prin urmare, este logic să se ia în considerare factorii care au impact negativ asupra ADN-ului … Citeste mai mult

x

Cookie-uri: