Beneficiile Apei cu Conținut Redus de Deuteriu

Cercetările științifice indică faptul că procesul de îmbătrânire este corelat cu acumularea treptată de erori în ADN, erori care apar ca urmare a procesului de replicare a ADN-ului. Prin urmare, este logic să se ia în considerare factorii care au impact negativ asupra ADN-ului şi de a explora efectele eliminării lor din mediul celular. Noi cercetări indică faptul că, deşi în mare măsură ignorat, oxidul de deuteriu (apa care contine deuteriu) poate juca un rol-cheie în procesul de îmbătrânire, mai ales cuplat cu diferite tipuri de radiații și alți factori mutageni.

Deuteriul afectează forma moleculelor enzimelor implicate în procesele de replicare și reparare ale ADN-ului. În urma cercetărilor a rezultat că reducerea cantității de deuteriu diminueaza numărul și tipul modificărilor suferite de enzime și deci reduce efectele negative ale acestora asupra proceselelor în care este implicat ADN-ul. Deuteriul acționează de fapt ca un catalizator în degradarea ADN-ului, în special atunci când este cuplat cu expunerea la radiații.

Organismul are proprietatea de a elimina într-o oarecare măsură deuteriul. Acest lucru este evidențiat de faptul că în organism concentrația de deuteriu este cu 20% mai scăzută decât în natură și în apa potabilă. Dacă deuteriul nu ar fi dăunător pentru corp, concentrația ar fi probabil aceeași ca și în mediul înconjurator.

Consumul de apă cu conținut redus de deuteriu diferă de formule antioidante, stimulante, vitamine și alte medicamente anti-aging printr-un aspect cheie: această apa nu își schimbă compoziția chimică atunci când este digerată. Toată apa cu conținut redus de deuteriu consumată are un efect direct la nivel celular. Cu toate acestea, pentru ca ea să aibă un impact măsurabil, deuteriul existent trebuie înlăturat din organism. Acest lucru se produce mai rapid atunci când concentraţia de deuteriu din apă potabilă este la un nivel considerabil mai mic decăt în natură. Consumul de apă cu conținut redus de deuteriu poate proteja ADN-ul de erori şi sprijini mecanismele de reparare a acestuia. Prin urmare, consumul de apa cu conținut redus de deuteriu poate servi la protejarea organismului şi la funcţionarea mai eficientă a acestuia. Organismul nu întinerește în urma consumului de apa cu conținut redus de deuteriu, însă consumul preventiv al acesteia contribuie la menținerea mai îndelungată a stării generale de bine a organismului, încetinind procesul de îmbătrânire al celulelor și deci al întregului corp.

Efecte Anti-AgingCercetarile stiintifice indică faptul că procesul de imbatranire este corelat cu acumularea treptată de erori în ADN, erori care apar ca urmare a procesului de replicare a ADN-ului. Prin urmare, este logic să se ia în considerare factorii care au impact negativ asupra ADN-ului şi de a explora … Citeste mai mult

x

Cookie-uri: